iNorsjö.se Företag · Föreningar · Kommunalt · Privatpersoner
Startsidan      Publicera nyheter      Registrera dig
Senaste nytt
Företags nytt
Evenemang
Debatt forum
Köp & Sälj
Foto & Vimmel
Video
Röstning
Medlemmar
Publicera nyheter
 
REKOMENDERAR i Norsjö

Annonsera här


  Publicera...
Nyheter/Foton/Video    Debatt    Evenemang    Köp & Sälj    
Skriv nyheter och nå ut till andra i Norsjö!
Nå ut till 2/3 i Norsjö. Dela med dig senaste nytt och håll Norsjö uppdaterad med din nyhet.
iNorsjö.se är samhällsportalen för företag, föreningar, organisationer och privatpersoner i Norsjö att själva kunna publicera egna nyheter, annonser, information m.m till befolkningen.
Senaste Nytt Visa från: Företag · Förening · Kommunalt · Privatpersoner
Energibalans - Din egen kostcoach
Det här med allergier är verkligen inte kul.
Jag träffade en kompis igår som var helt igensvullen och lät som en gammal kråka. Hon är pollenallergiker och hade haft några besvärliga veckor. Förra sommaren påstod hon var hemsk och besvären hade i...
Läs mer
2007-06-15 19:26
Jenny Åhlin
Nu har den efterlängtade värmen kommit. På bara en dag vände det från luftkallt till strålande kanonväder. Har inte hunnit bränna mig men det är bara en tidsfråga. Jag vill inte klaga på värmen i sig men alla dessa mygg! Försökte ligga ute och pressa idag, men på fem minuter och 10 myggbett senare gick jag irriterat in och la mig framför Tv:n. Har för övrigt flyttat in i huset och det känns jättebra! Vi har ju en hel del småjobb framför oss, men det är sånt man får räkna med. Idag har vi pungat ut några tusenlappar på en ny ytterdörr som vi ska ha då vi ska bygga en hall senare i sommar, samt klick golv till de små sovrummen. Hade tänkt vänta till senare med att inköpa nya vitvaror, men då tvättmaskinen är gammal tänker jag nog köpa en ny fortast möjligen!
...
Läs mer
2007-06-08 19:29
Rotebromarknad Rotebromarknad
Stockholms närmaste.
Drive-in-marknad – loppis Bollstanäsvägen 1 Rotebro Sollentuna.Släng ej det du har över,någon annan kanske det behöver,på det gör du lite klöver. Kom sedan och och sälj varje lördag söndag kl 11...
Läs mer
2007-06-07 17:06
Energibalans - Din egen kostcoach
Ett härligt tältarminne.
...
Läs mer
2007-05-29 07:57
Energibalans - Din egen kostcoach
Vi har haft hand om brorsans hund idag. De som de köpte hunden av påstod att det var en pudel, men det vill jag syna. Hon rör sig som en stövare, bär pinnar och hoppar i vattnet som en spaniel och ser ut som.....jag vet inte vad. Men hon är världens goaste vovve, men en aning äcklig ibland eftersom hon verkar tycka att älg- och renskit är en riktig delikatess. Vi försökte stoppa henne, men det var inte det lättaste eftersom vi hade hundarna lösa. Börje kunde inte titta på utan att få kväljningar när hon mumsade.
...
Läs mer
2007-05-20 20:59
Towe skogh Towe skogh
Nu var det ett tag sen jag skrev här.. Nu så håller sommaren på att komma.. härligt.. har redan hunnit lihha på stranden och solat och Kajsa badat första gången i havet:-)
...
Läs mer
2007-05-15 12:03
Energibalans - Din egen kostcoach
Förrut så tog vi allt bröd från vårt bageri och när jag nu måste baka själv eller köpa så väljer vi för det mesta att baka själv. Börje gör vissa saker när han ändå bakar skorpor i bageriet och jag gör annat här hemma. Idag har jag bakat mitt goda havrebröd och chokladmuffins. På helgerna fikar vi ofta lite "gofika".
...
Läs mer
2007-05-13 16:19
Energibalans - Din egen kostcoach
Idag har vi börjat på ett riktigt tråkigt arbete, fönsterputsning. Vi har många fönster och smutsiga är de. Som tur var så hjälps vi åt Börje och jag. Jag föreslog att han skulle putsa så kunde jag dokumentera arbetet, men det föll inte i god jord. Han är mycket mer noggrann än mig, men å andra sidan så är jag snabbare. Om vi tar hälften idag och hälften nästa lördag så blir det kanske inte så himla jobbigt.
...
Läs mer
2007-05-12 19:53
Willy Björkbacka Willy Björkbacka
Våren är här, och med det händer det en massa trevligt! Var ute och vallade Robert Wikström i skogen. Paintball är faktiskt riktigt roligt, men usch vad slut man blir! Nu säger kanske inte det så mycket med min fysik, men jag var rejält slut dagen efter!
Vi måste se till att träffas oftare bara. En helt lyckad dag var det i alla fall. Det fortsätter att vara fullt upp under våren, Robert ska till kyrkan, uppträdande med Amatörer och med bandet. Och Ma...
Läs mer
2007-05-11 15:00
Energibalans - Din egen kostcoach
Jag fick en artikel publicerad igår.....i Sydsvenskan av alla tidningar. Jag vet inte ens var den ges ut, men jag tror det är i och omkring Skåne. Det var en debattartikel som handlade om att man satsar väldigt lite på kost och hälsa i skolan, särskilt i många gymnasieskolor. Om du vill läsa artikeln så kan du gå till:
http://www.energibalans.nu/inspiration.asp?KommentarId=57&Grupp=Kåserier%20och%20artiklar ...
Läs mer
2007-05-11 13:39
Energibalans - Din egen kostcoach
Isen på Storraggsjön river nu. Jag såg att Kvammarn redan är isfri och det måste ju vara väldligt ovanligt. Jag minns i alla fall inte att det har hänt förrut. Hur som helst så är det väldigt tidigt. Slumpen eller växhuseffekten?
...
Läs mer
2007-05-10 11:40
Jenny Åhlin
Nyduschad och halvtrött sitter jag nu här och ska försöka skriva en blogg. Har lite smått börjat ställa in grejjer i vårat hus men vi har tänkt försöka göra om sovrummet innan vi flyttar dit permanent! Huset är helt klart beboeligt som det är just nu men klart man vill göra lite småfix få känna att det är ens eget. Vi har tänkt tapetsera i några av rummen och lägga klick golv. Måla lite väggar, lister och dörrar. Jag är en sån som gärna vill ha gjort allt på en gång, men ska försöka att inte förhasta mig utan det får ta den tid det tar. Man ska ju trots allt bo där i >40 år? Sen så vill jag ju ha nya möbler, men ska försöka måla om dom jag har nu så duger dom ett tag till. Nu ska jag surfa runt en stund till innan John B Lund kommer och hälsar på...Natt i natt!
...
Läs mer
2007-05-09 23:33
Lina Jacobsson Lina Jacobsson
Idag har varit en blä dag, skulle vara ledig men läraren gav mig inte ledig den enda timman jag hade! Jaja, har inte så mycket mer att säga.. :D
...
Läs mer
2007-05-08 21:06
Robert Wikström Robert Wikström
Skulle följa en polare till Vormsele för att titta på en Buick -67 i lördags.......vi kom bara till Norsjövallen, där stog hela kompisklanen redo för en svensexa:)
...
Läs mer
2007-05-07 13:08
Jenny Åhlin
God kväll. Hade lite svårt att sova så jag smög mig in i vardagsrummet och startade datorn. Jag låg och tänkte på vilka tapeter jag vill ha i vårat hus. Har visserligen inte ens börjat packa men ska försöka göra det en helg då jag är ledig. Det går fort bara man kommer igång med det! Annars då? Har sett filmen "300" och den var helt OK, om man nu gillar att se brutal action och killar med vältrimmade kroppar?! :) Jag tänkte åke ner till Ske-å på Lör och vara shoppingguide till min käre mor. Sen på Lör kväll ska vi ha en liten tjejfest med tacco middag innan vi går på hotellet och skaka loss på dansgolvet. Själva marknaden i helgen lär väl som vanligt inte vara nå märkvärdigt, men kul att det händer nåt i alla fall. Nej, om man skull ha spottat ut min kvällssnus och borstat tänderna igen så ska jag göra ett gott försök till några timmars sömn. Jobbar såklart imorgon!! Nattinatt
...
Läs mer
2007-04-18 23:07
Maria Jacobsson
Hej!
ja så var Påskhelgen över. Hoppas att alla klarade den utan missöden. ...
Läs mer
2007-04-13 09:11
Maria Jacobsson
Morron alla människor.
Nu stundar en helg som sägs vara en helg med myckt olyckor på vägarna. Jag hoppas att alla tar det lungt å försiktig ute på vägen. ...
Läs mer
2007-04-05 08:00
Robert Wikström Robert Wikström
Besiktade Toyan idag.....den va så fin så dom ville ha in den igen ...eller så var det bromsproblem..
Imorgon torsdag bär det av till Happis & ikea, fredag blir det 6timmar skotersafari i svansele och på lördag drar jag & några polare till Umeå på mc-dagarna....
Läs mer
2007-03-28 14:19
Jenny Åhlin
Har jobbat mycket de senaste veckorna så jag knappt hunnit med något annat. Men i helgen ska jag vara ledig, umgås med polare och gå på hotellet! Är det fint väder på Söndag ska vi nog till mor och fars sommarstuga och sitta på sjön. Fika, sola och bara må gott. Förkylningen har äntligen börjat ge sig tack och lov, men den var långdragen. Nu ska jag iväg och jobba en snutt! :)
...
Läs mer
2007-03-22 09:18
Simon David Johann Holmlund Simon David Johann Holmlund
Har lagt upp några bilder och sorterat cd skivor, Då vet ni det. Sen blir det inspelning ..
2007-03-08 12:07
Föregående sida
Logga in och dela nyheter
E-postadress:

Lösenord:
Glömt lösenordet | Registrera dig

Önskeposter.se
Ladda upp enkelt eget motiv/foto och få det utskriven som posters, fotoförstoring, canvas, affischer m.m.
www.onskeposter.se

Norsjöbo Visa alla
Lina
Robert
Lars
Conny
Tommy
Hanna

Rekomenderar Annonsera här
Nå ut till samhället!
Annonsera på iNorsjö.se
och nå ut till 2/3 i Norsjö.
Sponsra och synas här »
Rekomenderas Skapa annons »

Alltidminnas.se
Skapa en minnessida för någon
och låt minnen alltid leva vidare.
www.alltidminnas.se
Annonsera på iNorsjö.se
och nå ut till 2/3 i Norsjö.
Sponsra och synas här »

Startsidan · Företags nyheter · Evenemang · Debatt · Köp & Sälj · Foto · Video · Medlemmar · Registrera dig · Logga in
iNorsjö.se © 2020 | info@inorsjo.se
Sidan inriktar sig till alla privatpersoner, företag, föreningar i Norsjö.
iNorsjö.se erbjuder samhället att själva kunna dela med sig nyheter, evenemang, information, händelser m.m direkt inom Norsjö.
Läs mer om iNorsjö.se |
Utgivare: John Proffman