iNorsjö.se Företag · Föreningar · Kommunalt · Privatpersoner
Startsidan      Publicera nyheter      Registrera dig
Mina inlägg  
Information  
Foton  
Video  
 
 
« Tillbaka
 
REKOMENDERAR i Norsjö

Annonsera här


Jenny Åhlin (Privatperson)
Info: ...Visa mer »
Du måste vara inloggad för att skriva till Jenny Åhlin!
Jenny Åhlin
Nu har jag bestämt mig. Igen. För att sluta snusa. Anledningarna att sluta är många. Det är dyrt. Det är jobbigt att hela tiden måsta tänka på att ha med sig en snusdosa. Det är farligt? Min läpp har frätt sönder av allt snusande. Tänderna blir gula. Synd att det är förbannat gott bara. Tre dagars uppehåll med nikotinfritt snus har inneburit en hel del humörsvängningar. Jag är arg(are) och grinig(are.) Jag är trött och slut. Jag längtar tills pinan är över så att jag kan vara en snusfri och glad tjej. Tur det är beachen i helgen!! Jag längtar.
...
Läs mer
2007-07-31 17:43
Jenny Åhlin
Hej och hå. De senaste dagarna har ju varit regnig och småkall. De varma dagarna han jag knappt njuta av då jag jobbat. Är ledig idag men då regnar det såklart! Vi trivs i alla fall bra i huset. Har fått klart ganska mycket men det är fortfarande en hel del jobb kvar! I helgen ska vi ta ut eldkamin för att så småningom sätta in en pellets. Sen så börjar vi göra en farstu, men måste vänta tills min far får semester, då det är hans som måste hjälpa oss med byggandet! Tapetsera, lägga golv och sånt klarar vi själva. Har inga större planer i sommar, men längtar till bechen!!! Klippte mig igår så nu känner jag mig lite sommarfräsch i alla fall. hej svejjs!
...
Läs mer
2007-06-29 11:34
Jenny Åhlin
Nu har den efterlängtade värmen kommit. På bara en dag vände det från luftkallt till strålande kanonväder. Har inte hunnit bränna mig men det är bara en tidsfråga. Jag vill inte klaga på värmen i sig men alla dessa mygg! Försökte ligga ute och pressa idag, men på fem minuter och 10 myggbett senare gick jag irriterat in och la mig framför Tv:n. Har för övrigt flyttat in i huset och det känns jättebra! Vi har ju en hel del småjobb framför oss, men det är sånt man får räkna med. Idag har vi pungat ut några tusenlappar på en ny ytterdörr som vi ska ha då vi ska bygga en hall senare i sommar, samt klick golv till de små sovrummen. Hade tänkt vänta till senare med att inköpa nya vitvaror, men då tvättmaskinen är gammal tänker jag nog köpa en ny fortast möjligen!
...
Läs mer
2007-06-08 19:29
Jenny Åhlin
Nyduschad och halvtrött sitter jag nu här och ska försöka skriva en blogg. Har lite smått börjat ställa in grejjer i vårat hus men vi har tänkt försöka göra om sovrummet innan vi flyttar dit permanent! Huset är helt klart beboeligt som det är just nu men klart man vill göra lite småfix få känna att det är ens eget. Vi har tänkt tapetsera i några av rummen och lägga klick golv. Måla lite väggar, lister och dörrar. Jag är en sån som gärna vill ha gjort allt på en gång, men ska försöka att inte förhasta mig utan det får ta den tid det tar. Man ska ju trots allt bo där i >40 år? Sen så vill jag ju ha nya möbler, men ska försöka måla om dom jag har nu så duger dom ett tag till. Nu ska jag surfa runt en stund till innan John B Lund kommer och hälsar på...Natt i natt!
...
Läs mer
2007-05-09 23:33
Jenny Åhlin
God kväll. Hade lite svårt att sova så jag smög mig in i vardagsrummet och startade datorn. Jag låg och tänkte på vilka tapeter jag vill ha i vårat hus. Har visserligen inte ens börjat packa men ska försöka göra det en helg då jag är ledig. Det går fort bara man kommer igång med det! Annars då? Har sett filmen "300" och den var helt OK, om man nu gillar att se brutal action och killar med vältrimmade kroppar?! :) Jag tänkte åke ner till Ske-å på Lör och vara shoppingguide till min käre mor. Sen på Lör kväll ska vi ha en liten tjejfest med tacco middag innan vi går på hotellet och skaka loss på dansgolvet. Själva marknaden i helgen lär väl som vanligt inte vara nå märkvärdigt, men kul att det händer nåt i alla fall. Nej, om man skull ha spottat ut min kvällssnus och borstat tänderna igen så ska jag göra ett gott försök till några timmars sömn. Jobbar såklart imorgon!! Nattinatt
...
Läs mer
2007-04-18 23:07
Jenny Åhlin
Har jobbat mycket de senaste veckorna så jag knappt hunnit med något annat. Men i helgen ska jag vara ledig, umgås med polare och gå på hotellet! Är det fint väder på Söndag ska vi nog till mor och fars sommarstuga och sitta på sjön. Fika, sola och bara må gott. Förkylningen har äntligen börjat ge sig tack och lov, men den var långdragen. Nu ska jag iväg och jobba en snutt! :)
...
Läs mer
2007-03-22 09:18
Jenny Åhlin
Har kraxhosta idag men mår ändå hyffsat! Har klivit upp och gjort mig redo ifall någon ringer ut mig på jobb. Jag tycker det känns bättre om jag är startklar även om dom inte alltid ringer. För jag hatar att stressa på morgonen och frukosten är ett MÅSTE. Saker jag längtar till just nu: 1. Att två vänner flyttar till Norsjö på Söndag. 2. Att få börja stöka till huset! :) 3. Att få se Sin City 2 och The Dark Night( Batman) Nu ska jag ut med vovven. Hej svejjs.
...
Läs mer
2007-03-06 06:22
Jenny Åhlin
Kvällen i Risliden var ok, revyn var rolig men all väntan innan den gjorde att jag fick hemlängtan! Idag var jag och såg Norsjötjejjerna spela sista matchen volley och tyvärr vann dom inte ett set denna gång heller, men dom är ändå duktiga. Nu ska morsan bjuda på middag och imorgon blir det om att jobba.
...
Läs mer
2007-03-04 15:44
Jenny Åhlin
Det är inte roligt att vara sjuk. Ändå var det inte så länge sen som jag var förkyld men nu har jag legat feber och en våldsam hosta. Idag känns det lite bättre så jag hoppas kunna jobba imorgon kväll. Nu ska jag gå med lilla Mimmi till morsan. Hoppas att jag inte träffar på någon ute, för jag ser rent för tääskig ut! :)
...
Läs mer
2007-03-01 14:46
Jenny Åhlin
Igår natt så vaknade jag vid två tiden och kände att inte allt stod rätt till. Min högra arm hade domnat bort, då jag måste ha legat på den konstigt. Jag hade ingen känsel och då jag kände på handen var den uppsvälld som en apelsin! Jag blev rädd och trodde jag fått en stroke! jag var just påväg att väcka Jonas då jag kände att det började kittla till i armen och blodtillförseln var igång igen. Lite småsvettig somnade jag om och vaknade inte förrän klockan 07 då dom ringde och väckte mig angående jobb. Det var inte länge sen jag hade en förkylning och nu har jag än en gång lyckats. Fast istället för rinnande näsa har jag en rosslande hosta och feber. Men det är kvällarna som är värst. Till helgen ska jag följa med min sambo på firmafest och se Rislidenamatörerna! Så det hoppas jag ska bli kul, om jag bara känner mig fräsch.
...
Läs mer
2007-02-27 16:04
Jenny Åhlin
Snacka om att ha en bad hair day. När jag vaknade i morse påminde jag om någon och insåg till min förskräckelse att jag såg ut som Kristina Lugn! 45 minuter senare då jag lyckats platta ner håret och spacklat till mig lite liknande som hastigast Annika Jankell( fast jag är tjockare!), då jag hade håret liggandes åt sidan. Nu sitter jag klädd och klar för att fara och jobba hela två timmar! Hej svejjs.
...
Läs mer
2007-02-20 12:31
Jenny Åhlin
Yes. Då har vi skrivit på köpeskontrakt så det är väl ingen hemlis längre att vi ska flytta till ett hus! :) Ett fint älvsyhus byggt -76 i Sörbyn. En planare med garage. Jag längtar till i slutet av maj då vi får flytta in och börja göra till! Det är ju ett fint hus i grunden men självklart vill man sätta lite personligt stuk med tapeter, nya golv och lite sånt. Det känns roligt och spännande!! Nu vill jag bara ha mig ett jobb så kan det inte bli bättre!
...
Läs mer
2007-02-15 12:46
Jenny Åhlin
I väntan på eventuellt jobb så har jag nu klivit upp tidigt, men det verkar vara lugnt på den fronten. Har varit lite krasslig med en snuva i helgen men mår nu fin fint! Kallt ute även idag så jag gruvar mig för att gå på gymet. //Frusen
...
Läs mer
2007-02-07 07:01
Jenny Åhlin
*Gäsp*, har inte sovit gott. I och med att jag jobbat natt i helgen och nu fösökt sno på dygnet direkt hade jag inte räknat med att sova så bra, men alla j*vla ljud från denna lägenhet. Ibland vaknade jag av att det låter som en båt som tutar HÖGT, det är något med vattenledningarna tror jag?! Ibland så smäller det till, mitt i natten?! Kanske huset som knakar till av kylan? I alla fall så är det jävligt störande och så kan jag inte ens ha öronproppar. Vill ha ett eget hus!!!
...
Läs mer
2007-01-23 08:14
Jenny Åhlin
Vi har tankar på att köpa hus, men som det verkar nu är det svårt att både köpa och sälja. Visst finns det alltid dom som vill köpa ett hus då det blir till salu, men var tusan ska husägarna som säljer flytta då det inte finns några lägenheter lediga? Det verkar finnas många som har tankat på att sälja sitt hus av diverse anledningar och dom kanske väntar på att en större lägenhet ska komma lös, vilket kan ta en längre tid. Men, det är bara hoppas att Norsjö kommun tar sig i kragen och bygger fler lägenheter då behovet finns! Kanske ska man annonsera "Hus köpes i byte mot lgh 2:a" ?? Men då är det ju så att det inte är jag som bestämmer vem som tar över lägenheten efter oss då det inte är vi som äger lägenheten. Nej, det är bara att fortsätta spela på Lotto och hoppas på några miljoner så kan man bygga sitt eget drömhus. Drömma kan man ju alltid...//Yenny
...
Läs mer
2007-01-18 19:02
Jenny Åhlin
Med trötta grusiga ögon och håret stående rakt upp begav jag mig tidigt imorse till morgon spinningen. Kallt och jävligt kändes det. Jag muttrade hela vägen då jag gick och förstod inte hur jag kunde göra det frivilligt. Men 40 svettiga minuter senare är det en gladare och piggare Yenny som beger sig hemåt. Det är skönt och uppiggande att träna på morgonen! Sen så gör det inte så mycket om det slinker ner en kaka till kaffet! En sida jag rekommenderar om även du funderar på ett lättare och nyttigare liv är http://www.energibalans.nu/login.asp. Där dokumenterar du dagligen din motion och vad du äter, så kan du se inte bara kalorierna utan även alla näringsämnen, salt, socker, vatten mm. Sidan har många bra finesser och bygger på att man ska röra sig och sen kunna äta gott, utan dåligt samvete! Men annars så kan du ju ladda hem September - Cry For You, lyssna och njut! =) Trevlig helg.
...
Läs mer
2007-01-12 12:52
Jenny Åhlin
Har varit till Skellefteå idag och fått nya linser! Skönt att slippa glasögonen, känner mig så obekväm i dom! Nu behöver jag bara ha glasögon i min ensamhet då ingen behöver se mig.
2007-01-10 15:52
Jenny Åhlin
Öronproppar är ett måste då man ska sova i denna lägenhet. Gud så skönt om man hade ett hus!!! Tystnaden. Inga grannar att bry sig om. Inga tvättstuge tider att måsta passa. Men tyvärr är ju utbudet av hus inte så stort just nu och jag är inte ute efter något renoveringsobjekt. Hoppas att det dyker upp något till våren/sommaren. Nej, nu måste jag göra nåt av denna dag.
...
Läs mer
2007-01-08 08:38
Jenny Åhlin
Därför gillar jag Britney Spears:
...
Läs mer
2006-12-29 12:42
Jenny Åhlin
*suckar med lättnad* var tvungen att offra tio kronor för att se vimmelbilderna från hotellet, så man inte var med på nåt dåligt kort. Fast tack och lov behövde jag inte visa mitt tryne för alla som pungar ut en guldkrona för att se fulla människor på juldagen. har just varit och tränat, så helvetet vad ont jag kommer ha i morgon. Vill ni lyssna på en bra låt? Om ni tycker om låtar med mycket pop poppelipop blandat med trance rekommenderar jag er att ladda hem Bodies Without Organs - Concquering in Amcerica Richi M remix. Nu ska jag nog gå ner och se den här serien, triangeln? Eller vad fasiken den nu hette. Ska bara lyssna klart på låten. "Round round, down on the ground". *hurrven* så bra är den! /// yenny med sämst musiksmak enligt andra
...
Läs mer
2006-12-28 20:47
Visa äldre inlägg
Logga in och dela nyheter
E-postadress:

Lösenord:
Glömt lösenordet | Registrera dig

Önskeposter.se
Ladda upp enkelt eget motiv/foto och få det utskriven som posters, fotoförstoring, canvas, affischer m.m.
www.onskeposter.se

Norsjöbo Visa alla
Sofie
Ida
Frida
Jens
Cecilia
Daniel
Daniel
Robin
Towe

Rekomenderar Annonsera här
Nå ut till samhället!
Annonsera på iNorsjö.se
och nå ut till 2/3 i Norsjö.
Sponsra och synas här »
Rekomenderas Skapa annons »

Alltidminnas.se
Skapa en minnessida för någon
och låt minnen alltid leva vidare.
www.alltidminnas.se
Annonsera på iNorsjö.se
och nå ut till 2/3 i Norsjö.
Sponsra och synas här »

Startsidan · Företags nyheter · Evenemang · Debatt · Köp & Sälj · Foto · Video · Medlemmar · Registrera dig · Logga in
iNorsjö.se © 2020 | info@inorsjo.se
Sidan inriktar sig till alla privatpersoner, företag, föreningar i Norsjö.
iNorsjö.se erbjuder samhället att själva kunna dela med sig nyheter, evenemang, information, händelser m.m direkt inom Norsjö.
Läs mer om iNorsjö.se |
Utgivare: John Proffman