iNorsjö.se Företag · Föreningar · Kommunalt · Privatpersoner
Startsidan      Publicera nyheter      Registrera dig
Sara Stenberg
Mina inlägg  
Information  
Foton  
Video  
 
 
« Tillbaka
 
REKOMENDERAR i Norsjö

Annonsera här


Sara Stenberg (Privatperson)
Info: Reporter/Debattör på INorsjö.se. Positiv. Statoiljobbare. Tvåbarnsmamma. Hundägare. Arbetssam. Glad. Kinkig ibland. Snäll.  Matsam. Tips och ideer:sara@inorsjo.seTel: 076-127 96 23 ...Visa mer »
Du måste vara inloggad för att skriva till Sara Stenberg!
Sara Stenberg Sara Stenberg
Idag är det julafton... sitter här i Finland hos min nya svärmor och försöker sammanfatta resan hit. Först var det snöstorm mellan Risliden och Umeå, sen så var det sån storm att det gick vild sjögång på den redan överfulla färjan. Man visste inte om folk satt i gångarna och kräktes eller för som helt enkelt inte fick plats. Sen nu så har vi dilemmat med julstressen, och dilemmat som jag har råkat in i... att sitta mittemellan och inte veta vad man kan göra för att hjälpa till. Suck..
...
Läs mer
2006-12-24 14:10
Sara Stenberg Sara Stenberg
Bäst att logga in i bloggen mens man kommer ihåg det :) Imorgon far vi utomlands... inte till varmare och skönare breddgrader utan till västra Finland av alla ställen. Synd vi åker färja, annars hade vi åkt förbi Haparanda och Ikea, fast vem vill frivilligt handla på stora affärer så här före jul? Trångt och stressigt...
...
Läs mer
2006-12-21 22:16
Sara Stenberg Sara Stenberg
Usch och fy. Jag beundrar dom som fastar frivilligt! Var tvungen genomgå en 3-dagars svältkur med tillhörande laxering inför dagens tarmröntgen. Fast nu e det gjort. Och jag överlevde! Det första jag tröståt var en snickers, fast det behöver ju inte läkaren veta :D
...
Läs mer
2006-12-04 21:23
Sara Stenberg Sara Stenberg
Idag stod det i Norran om turbutiken Statoil. Då känns det extra roligt att jobba där; positiv publicitet! När en kund kommer in med ett leende och säger "Grattis, jag såg att det stod om er i Norran" är det inte svårt att le tillbaka, även om man innerst inne bannar sig själv för att man missade jackpotten. Fast en trevlig nyhet i Norran är alltid bättre än att hamna bland smitningsartiklarna och annat otrevligt.
Idag åkte jag även dit framför kameran. Bonvers representant nominerade vår butik till månadens butik, så vi får se vad som händer nästa månad :)...
Läs mer
2006-11-28 17:35
Sara Stenberg Sara Stenberg
Har blivit barnsligt förtjust i alla dessa roliga förströelsesidor som finns ute på den stora webben. Idag när jag kom hem från jobbet satte jag mig ner och spelade lite battleknight för att slappna av, och mellan striderna kollade jag in min favvissida: www.eatliver.com. Ja namnet låter ju inte så kul, men dom samlar ihop de roligaste bilderna som finns ute på nätet just nu. http://eatliver.com/i.php?n=1524 blev min absoluta favorit. Steven Seagal.. järnansiktet ;)
...
Läs mer
2006-11-15 01:15
Sara Stenberg Sara Stenberg
Söndag och snöstormen fortsätter. Jag tycker också lite synd om marknadsfolket som måste stå ute hela dagen i detta fina vinterväder. Själv har jag just packat upp de sista grejorna från väskan jag hade med mig till Medlefors. 1 vecka av korvstoppning av information, men väldigt lärorikt trots utmattningen jag kände igår. Idag måste jag renskriva och sortera lite så att jag kan presentera något bra på jobbet imorgon.
...
Läs mer
2006-11-12 12:56
Sara Stenberg Sara Stenberg
Onsdag. Mittenrapport från min vecka här på utbildningen. Jees vilken mat dom serverar. Man tror ju att man är på lyxhotell. Fläskfile, entrecote och idag till middag ska vi få vilt av alla de slag. Dom säger på Medlefors att här får man inte en 5-dagars kurs. Här får man en 5-kilos kurs :D Upp 7 med frukost och sista måltiden serveras 20.00 så man pluggar och diskuterar och äter. Fast jag sittade just stället med gåstavar, så jag tror att jag ska gå en sväng innan middagen ikväll, annrs kommer jag nog inte upp ur sängen imorgonbitti.
...
Läs mer
2006-11-08 07:50
Sara Stenberg Sara Stenberg
Party party! Halloween, och min födelsedag på måndag... hmmm. Idag blir det nog lite vin i alla fall :)
2006-11-04 20:24
Sara Stenberg Sara Stenberg
Usch och fy... idag kändes det kallt ute. Upp klockan 6 och förbereda sig för läkarundersökningen var ingen hit. Fick i mig ett glas proviva innan jag for, för sen skulle ja jobba till 6 på kvällen. Nu när jag kommer hem, krypit in i täcket i soffan och slötittar på film känns det inte lika kallt ute längre :)
...
Läs mer
2006-11-01 19:32
Sara Stenberg Sara Stenberg
jaaaaaaaaaa!!!! Vi har fått nya skinnmöbler! Dom e gröna och sköna. Fast vi fick inte ut ena gammsoffan genom dörrn så den fick stå kvar den me!
2006-10-28 20:23
Sara Stenberg Sara Stenberg
Magsjuka... Trist är det, och det drabbar snabbt.. Det värsta är sympatimagsjukan, som sätter sig i huvet när man vet att dom runt omkring en drabbas. Är det bara inbillning att magen känns konstig?
2006-10-28 16:42
Sara Stenberg Sara Stenberg
jaha, ännu en fredag är här. Sitter i morgonrocken och funderar på att krypa i säng. Fan vad tråkig man är när man måste jobba tidiga helger... fast snöstormen gör det inte så kul att he sig ut heller :)
...
Läs mer
2006-10-27 20:20
Logga in och dela nyheter
E-postadress:

Lösenord:
Glömt lösenordet | Registrera dig

Önskeposter.se
Ladda upp enkelt eget motiv/foto och få det utskriven som posters, fotoförstoring, canvas, affischer m.m.
www.onskeposter.se

Norsjöbo Visa alla
Jonas
Bea
Johan
Åsa
Willy
Daniel
Stefan
Helene
Johanna

Rekomenderar Annonsera här
Nå ut till samhället!
Annonsera på iNorsjö.se
och nå ut till 2/3 i Norsjö.
Sponsra och synas här »
Rekomenderas Skapa annons »

Alltidminnas.se
Skapa en minnessida för någon
och låt minnen alltid leva vidare.
www.alltidminnas.se
Annonsera på iNorsjö.se
och nå ut till 2/3 i Norsjö.
Sponsra och synas här »

Startsidan · Företags nyheter · Evenemang · Debatt · Köp & Sälj · Foto · Video · Medlemmar · Registrera dig · Logga in
iNorsjö.se © 2021 | info@inorsjo.se
Sidan inriktar sig till alla privatpersoner, företag, föreningar i Norsjö.
iNorsjö.se erbjuder samhället att själva kunna dela med sig nyheter, evenemang, information, händelser m.m direkt inom Norsjö.
Läs mer om iNorsjö.se |
Utgivare: John Proffman